Kunde anbefalinger

Skrevet af: Jacob Bro

tilføjet den: 08/12/2014

Titel: Skovhugger

Perfekt rådgivning, hurtig levering! En troværdig virksomhed.


Skrevet af: Lene Spange

tilføjet den: 14/08/2017

Titel: Kunde 🙂

God service og hurtig levering 👍


Skrevet af: Jytte Thingvad fra Aalborg

tilføjet den: 11/06/2012

Titel: Kaninejer

Jeg har for første gang handlet hos K9 Gaarden, men det bliver bestemt ikke sidste! Jeg synes, at hjemmesiden er god og overskuelig, og jeg fandt hurtigt det foder, som vores 2 kaniner skal leve af for fremtiden. Derudover fandt jeg også en drikkeflaske på 500 ml, som jeg bestilte. Jeg sendte bestillingen afsted, og kort efter modtager jeg en opringning om, at drikkeflasken desværre er i restordre, men at K9gaarden vil sende en mindre på 250 ml uden beregning sammen med resten af de varer, jeg har bestilt. Og når den “rigtige” drikkeflaske kommer, vil den blive eftersendt til mig. Og det hele sker, som det er blevet lovet, så jeg kan kun sige stor tak for god service!


Skrevet af: Kenn Holgaard fra Esbjerg

tilføjet den: 15/02/2011

Titel: den tilfredse

Kan kun anbefale K9gaarden til alle. Sitet og forretningen yder høj kvalitet, god service og hurtig levering. Priserne er særdeles konkurrencedygtige og servicen kendetegnes af Jan & Dittes indgående kendskab til især hunde.


Skrevet af: Birgitte Stormly fra Hvidovre

tilføjet den: 10/05/2013

Titel: Hurtig og nemt

Altid hurtig og nemt. Vender da absolut tilbage, da de fører det bedste kaninfoder.


Skrevet af: René H. Nielsen fra Høng

tilføjet den: 19/05/2016

Titel: God service og levering til aftalt tid

Vi har to førerhunde, og køber vores foder hos K9gaarden. Så sent som i dag ringede jeg og bestilte mad, og det er allerede sendt. Det er sket at jeg har fået en telefonsvarer, når jeg har ringet efter mere mad, og Jan ringer altid tilbage samme dag. Jeg vil til enhver tid anbefale folk at handle hos K9gaarden.


Skrevet af: Emil Rønnow fra Herning

tilføjet den: 18/08/2011

Titel: Super dejligt at handle her!

Super online butik! Jeg bestilte mit kaninfoder, fik straks en mail om hvornår det ville komme, og det kom på det lovede tidspunkt (hurtig levering). Hvilket er rigtig dejligt! (Har lidt dårlig erfaring med andre online butikker) Men ikke noget bøvl her 🙂 Servicen er bare i top, og vurderet ud fra e-mail’ene virker K9gaarden’s ejer(e) super flinke! Og kaninerne er også glade for deres nye foder 😉 Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler her. – Tak for den gode service! Mvh Emil


Skrevet af: John stilling fra Jyllinge

tilføjet den: 30/03/2016

Titel: Hr.

Super glad for den gode kvalitet af hundefoder, jeg har fået leveret. Har arbejdet med handel i mere end 20 år og sjældent mødt et så højt Service niveau som hos Jan & Ditte hos K9gaarden. Tak for det – jeg handler 100% sikkert igen hos jer.


Skrevet af: Fru Laursen

tilføjet den: 29/04/2012

Titel: Tilfreds

100 % tilfreds med varen, servicen og leveringen.


Skrevet af: Bente Andersen fra Falster

tilføjet den: 05/02/2011

Titel: Internetkøb af hetzline

Bestilte en hetzline over internettet, men havde problemer med at komme videre i købs siden. Ringede og mailede til Jan som straks reagerede med en meget venlig og hurtigt indsats, og selen blev bestilt og sendt straks. Jeg har endnu ikke fået prøvet den, men den ser meget fin ud. Skal helt sikkert handle her igen.


Skrevet af: Lene Danielsen fra Odense

tilføjet den: 02/04/2011

Titel: Carefresh + kaninfoder

Jeg har for et par dage modtaget min bestilling her fra K9gaarden og har kun oplevet en positiv og hurtig betjening. God service og hurtig tilbagemelding fra Jan. Kan kun anbefale denne side til andre og det bliver mit faste handlested fremover.


Skrevet af: Gitte og Carsten Morsund fra Varde

tilføjet den: 03/04/2010

Titel: Service og varer helt i top

Vi har handlet hos K9gaarden en del gange efterhånden og har aldrig været utilfredse med de produkter, vi har fået leveret, tværtimod. Vi er imponerede over den fantastiske service: Altid lynhurtigt svar på henvendelser, stor imødekommenhed i forhold til særlige ønsker / varer der ikke findes på hjemmesiden – og ikke mindst særdeles hurtig levering. De meget konkurrencedygtige priser trækker jo heller ikke ligefrem ned på helhedsindtrykket. Vi anbefaler K9gaarden til alle.


Skrevet af: Steen B. Bøll fra Vejle

tilføjet den: 26/10/2015

Titel: Vejledning, viden og rådgivning.

Købte mit hundeudstyr gennem K9gaarden. Herunder fik jeg kyndig vejledning, god rådgivning og følte der professionalisme og erfaring bag de valg af produkter som jeg blev anbefalet. Kvaliteten af produkterne kan bestemt matche prisen og leveringen er til tiden. Kan bestemt anbefale K9gaarden.


Skrevet af: Jesper Nielsen fra Varde

tilføjet den: 15/01/2017

Titel: Wet dog

Jeg kontaktede shoppen udenfor åbningstid, og fik prompte svar. Jeg fik en helt kanon service med det produkt jeg købte. Kan absolut anbefales.


Skrevet af: Jens Grønlund fra København

tilføjet den: 13/04/2011

Titel: Tak for god behandling

K9Gaarden har været en god oplevelse at handle med, og selv om jeg benyttede min returret, fordi jeg havde valgt et forkert produkt, – var servicen helt i top.


Skrevet af: Malou

tilføjet den: 11/07/2012

Titel: Kvalitet

Jeg er rigtig glad for at handle hos k9gaarden, og er især glad for de har Oxbow Organic Rabbit 🙂 Kvalitetsprodukter og god service!


Skrevet af: Pia fra Esbjerg

tilføjet den: 17/05/2011

Titel: hundeejer

Super nem og overskueligt site – har fået siden anbefalet af en anden hundeejer som jeg har tillid til. For mig handler det om de bedste og mest reelle produkter og det ser ud som om, at det meget er tilfældet. Hurtig, venlig og meget vågen ekspedition – man føler sig mødt og godt behandlet. Det giver også en vis tryghed, at indehaver selv har hund og samtidig er positivt interesseret i forbrugeren, altså….. hunden :-). Her kommer jeg helt sikkert til at handle igen. Pia


Skrevet af: Gitte Lykkely fra Varde

tilføjet den: 29/05/2015

Titel: Køb af Vertramil sårsalve

Det har været en super oplevelse at handle med Jer. Mega service og et fantastisk produkt som jeg har brugt til min hund som er blevet opereret for mellemkødsbrok hvor der var gået betændelse i. Samtidig er det smertelindrende, så meget anbefalelsesværdig at købe også til mennesker.


Skrevet af: connie olesen fra silkeborg

tilføjet den: 06/06/2015

Titel: super god service

Super god service. Købte 10 bolde og de var fremme 2 dage efter. Har et fint udvalg til rigtig gode priser :O) Vil helt sikkert handle her igen.


Skrevet af: Siff fra Mørkøv

tilføjet den: 23/09/2011

Titel: meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition af vare – god opfølgning før og efter forsendelsen af varen.


Skrevet af: Niels-Peter Dahl fra Birkerød./Rudersdal kommune

tilføjet den: 11/12/2012

Titel: Hunde artikler

Hej jan k9gaarden Det er en super fint service og fint vejledningen, jeg har fået fra dig. Jeg føler mig ikke snydt eller købt katten i sækken. Det er nogle fantastiske fine hundepuder, du har sendt til mig, og jeg er yderstilfreds med de puder, du har sendt til mig. De er lige i skabet. Helt sikkert her vil jeg gerne handle en anden gang. Der ikke noget at komme efter. Alt er bare i orden. Tak for den fine behandling. Jeg kan varmt anbefalde dig til andre. Her bliver man ikke snydt. Hilsen Niels-Peter Rudersdal


Skrevet af: malene

tilføjet den: 22/08/2011

Titel: hest og hundeejer

jeg har bestilt både heste og hunde foder og jeg havde lidt problemer med bestillingen men tog kontakt til K9 gården og fik en super god service og hurtig levering, kan helt klart anbefale det og vil fremover forsat bestille til både hund og hest, jeg har end da sendt en forspørgelse på noget andet heste foder fra nobel som skal bruges til supplering da jeg gerne vil kunne bestille det hele her ;O)


Skrevet af: Lykke Jensen

tilføjet den: 16/02/2017

Titel: Hurtta Winter Jacket

En fornøjelse at handle med k9gaarden. Super god service og hurtig levering, varen 100 % i orden. Når priser så samtidig er mere end fornuftige og servicen er i top, så bliver det ikke bedre. kan varmt anbefale k9gaarden til andre, et trygt sted at handle.


Skrevet af: Joan Jensen

tilføjet den: 07/08/2016

Titel: Oxbow Hø

Jeg kan varmt anbefale Oxbow hø fra K9gaarden 🙂 Mine to fritgående kaniner, Milo og Bella nærmest kaster sig over høet og spiser tit høet frem for nyplukket græs:-) Det er ikke fordi de ikke vil spise andet hø, men Oxbow hø bliver spist op, det gør andre mærker bare ikke. Og vi har prøvet MANGE slags hø, bl.a. hø med morgenfrue, mælkebøtte, gulerod, æble, brændenælde m.m. Desuden får jeg altid super god service fra Jan fra K9gaarden 🙂 Han er altid klar på tasterne, og gør alt hvad han kan for sine kunder,han kom desuden med et godt råd,at jeg kunne blande Oxbow høet med noget urtehø, så det “rækker” længere. Hvis ikke det er service, så ved jeg virkelig ikke hvad man kan kalde det 🙂 Jeg ønsker K9gaarden alt godt i fremtiden med masser af succes og fortsat salg af Oxbow Hø til mine 2 guldklumper 🙂


Skrevet af: Mette Kolding Nielsen

tilføjet den: 16/06/2012

Titel: Tilfreds kunde

En tilfreds kunde: Jeg bestilte produkter til min kanin søndag den 10. juni 2012 og modtog min bestilling allerede tirsdag den 12. juni 2012. Jeg er meget imponeret over udvalg i produkter og service og ser frem til at bestille flere produkter og anbefale jer til andre. Jeg ønsker jer en god dag. Mvh Mette Kolding Nielsen


Skrevet af: Jakob Bech fra Lintrup

tilføjet den: 23/02/2011

Titel: God service og gode varer.

Jeg køber udelukkende mit hundefoder mrk. Eukanuba og de andre ting, så som hundehus, hundefrisbee og godbidder ved K9gaarden. Jeg er helt igennem tilfreds med servicen og kvaliteten på varene. Topdollar firma med varer til konkurrencedygtige priser. Klart anbefalingsværdig til andre hundefolk..


Skrevet af: Michael

tilføjet den: 08/09/2014

Titel: Fornøjelse

En fornøjelse at handle på nettet med en butik/ejere, der rent faktisk ved noget om det de sælger! Når priser så samtidig er mere end fornuftige og servicen er i top, så bliver det ikke bedre.


Skrevet af: Finn Sandberg fra Stevns

tilføjet den: 24/08/2016

Titel: Hr

Det var rigtig hurtig fremme,meget overrasket,godt klaret,jeg handler gerne med jer igen.


Skrevet af: Lars Krieg fra Sønderborg

tilføjet den: 03/06/2012

Titel: Figurant

Meget overskuelig hjemmeside og nemt at finde de vare man har brug for. Jeg har oplevet at hvis varen ikke var på lager så blev den skaffet. Jeg har købt alt mit figurant udstyr hos K9Gaarden og det er kvalitet. Levering bliver som aftalt og pakken ankommer i god stand. Jeg vil til enhver tid anbefale K9Gaarden til andre.


Skrevet af: Birgitte Stormly fra Hvidovre

tilføjet den: 02/03/2013

Titel: frk.

Køber kvalitets hø fra Oxbow. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, omend en smule kedelig ? Det gør det dog ikke til noget negativt, jeg vender altid tilbage for at købe mere.


Skrevet af: John Damsager

tilføjet den: 07/08/2010

Titel: Min oplevelse

Handlen var en helt igennem god oplevelse – konkurrencedygtig pris og fornem service.


Skrevet af: Vivi Rydén fra Farum

tilføjet den: 31/01/2017

Titel: Super hurtig og god levering

Super nem og overskueligt side, vi har været foderværter og bestilt via e-mail, leveringen var altid hurtig og derfor nu hvor vi selv har fået hund, har vi checket hjemmesiden og den er nem at gå til, gode varer, Vi var på jagt efter en god madskål på ben og det kunne vi få her. man føler sig godt behandlet. kommer jeg helt sikkert til at handle her igen.


Skrevet af: Per Dürr fra Århus

tilføjet den: 24/06/2013

Titel: Kaninejer

100 % tilfreds med varen, og den kanon service man får hos dig Jan/K9gaarden. Køber alt foder/hø vi skal bruge til vores kaniner hos jer. Rigtig god ordning du har med Anne Jacobsen fra kaninasylet, www.kaninasylet.dk, med tilskud til dem når man køber Oxbow foder.


Skrevet af: Tina fra Odense

tilføjet den: 28/10/2015

Titel: Tina

Jan, er altid super god til finde/skaffe de ting vi skal bruge. Hvis han ikke har tingene på lager, så skaffer han det altid. Altid god service!