Shoo TAG

Shoo TAG
til mennesker mod myg
I firmaets ånd om at kunne vejlede vores kunder i deres valg af produkter, forsøger vi at kende produkterne bedst muligt. Derfor lægger vores egne hunde – med stor glæde – krop til diverse godbidder og ben men også liner med mere.
Shoo TAG findes både til dyr og mennesker, så denne gang måtte vi også selv træde til. Jeg var den oplagte forsøgskanin, da jeg åbenbart fremstår meget attraktiv for myg. Kampen mod de kløende hilsner har kampen været lang og sej og forsøgt vundet via diverse myggebalsam, armbånd med anti-mygge-olie og en plastik ting, der skulle give en ikke for mennesker hørbar lyd fra sig, men som skulle frastøde myggene. At Shoo TAG er et magnetfelt gør, at man ikke skal udsætte sig selv for alle de kemikalier. Det tiltalte mig meget. Jeg havde ikke haft held med ovennævnte summe-ting, så Shoo TAG’en var et forsøg værd. Jeg nåede allerede for mange år siden til den erkendelse, at jeg ikke kan gå igennem en sommer/efterår uden at ty til hjælpemidler af en eller anden slags. Jeg bliver simpelthen spist op.
Resultatet med Shoo TAG var bemærkelsesværdigt. Det er nødvendigt at bære Shoo TAG’en i mindst tre døgn for at aktivere magnetfeltet optimalt. Jeg satte en let snor i Shoo TAG’en og tog enten snoren om halsen eller puttede det hele i lommen, hvis det var muligt. Indenfor de første tre døgn fik jeg 2 myggestik. Efter dag tre gjorde jeg alt, hvad jeg kunne for at få et myggestik. Ting, som at sidde om et blussende bål om aftenen med bare ben eller gå en tur i skoven på alle tider af døgnet med bare arme, gav pludselig ikke længere nogen ubehageligt kløende hilsner.
Efter halvanden måned var jeg af den overbevisning, at det nu var slut med mit trælse forhold til myggene, hvorfor jeg blev mindre opmærksom på at få Shoo TAG’en med. Effekten udeblev ikke. Pludselig fandt jeg igen til stor irritation bid fra myg. Shoo TAG’en blev atter min tro følgesvend, og myggene holdt sig atter fra mig. Jeg er ikke i tvivl om, at Shoo TAG’en virker. Til næste år vil jeg tage den med på ferie for at se, hvordan den virker, når vi skal til malarie-plagede områder.
Alt i alt et produkt, der overrasker positivt. Den eneste negative ting er, at man skal have den på sig hele tiden, hvilket kan være lidt træls, når man ikke har lommer i sit tøj. Ser man bort fra det, har man et produkt, der løser opgaven uden brug af kemikalier og uden arbejdet med at man skal smøre sig løbende.
Ditte Lolk Laursen

Ønsker du at se nærmere på produktet eller evt. bestille det så klik her:  SHOO tag

 

Leave a Reply