Har du brug for vejledning?

Har du også svært ved at finde hoved og hale i foder-junglen? Så er du kommet til det rette sted. Hos K9gaarden tager vi udgangspunkt i netop din hund, så vi finder den foderplan, der passer til netop ham eller hende. Du får en faglig kvalificeret vejledning til optimal fodring, hvor vi tilgodeser alder, aktivitetsniveau, særlige behov og/eller skavanker.

Vi anbefaler altid det, der giver din hund de bedste betingelser, hvilket også kan være diverse fodertilskud eller -midler. Der er ingen krav om, at du skal købe dit foder hos os, men du er selvfølgelig velkommen til det.

Du må meget gerne tage oplysninger med om dit nuværende foder, så vi har et udgangspunkt.

 

Hvad er vores baggrund for at hjælpe?

Vi brænder for foder og dets enorme effekt på dyrene. Der er en grund til, at man siger, “Du bliver, hvad du spiser” – og det gælder også dyrene. 

Interessen for foder har altid været der, hvorfor vi altid har og fortsat konstant søger efter ny viden indenfor fodring. Titlen som Veterinær Ernærings Terapeut (VET) ved beståelse af uddannelsen kom i hus i sommeren 2017. En faglig stærk uddannelse, der har givet endnu flere værktøjer til at vejlede, råde og guide dig og vores andre kunder, så dine dyr får et sundere, bedre og længere liv.

 

Lidt om VET-uddannelsen

Som VET vil vi give dig vejledning i foder og fordring på tværs af mærker og produkter. Det er ikke et krav, at du køber dit foder hos os. VET vejledning er uvildig og baseret på fakta og dyrets individuelle behov.

Uddannelsen som VET giver os stor indsigt i produktion af foder, råvarer og sammensætning af disse. Det giver samtidig en mulighed for, ud fra kendskab til dyrenes basale behov, at vejlede jer om den rigtige fodring i en given situation. Der ses på helheden for dyret, hvor ud fra der vejledes om korrekt fordring i forbindelse med sygdom, overvægt eller andre perioder af dyrets liv, hvor det kræves at der sættes ekstra ind.

Samtidig har vi muligheden for at kigge nøjere på det foder, du anvender i din daglige fodring, og lave en analyse af foderet på baggrund af den deklaration, som producenten skriver på posen. Det vil sige, vi kan hjælpe dig med at se, hvad dit dyr reelt spiser, og det kan i mange tilfælde være et stort chok for dyreejeren. Vi kan også hjælpe dig med at vælge et alternativt foder, og vi kan bidrage med information om tilskudsfoder (kosttilskud til dyr).

Er dit dyr syg, skal den et smut forbi dyrlægen, da en VET ikke stiller diagnoser eller laver medicinsk behandling. Det skal din dyrlæge forestå. Til gengæld kan vi som VET hjælpe dig med, at dit dyr får den korrekte fodring efter besøget hos dyrlægen.

Hvem kan have gavn af denne vejledning?

Alle! Der vil kun blive vejledt om fodringsændring, hvis det kan komme dyret til gode.

Bemærk, at der står “dyr”. Dette meget lidt specifikke ord er valgt, da en VET er uddannet i de forskellige almindelige husdyrs behov; hunde, katte, heste, kaniner, heste og krybdyr, men kan også vejlede i fodring af andre dyr.

Pris for konsultation

Pris: kr. 590,- inkl. moms pr. konsultation.

Vurdering af dit nuværende foder og evt. nyt foderforslag.

 

Er der behov for yderligere konsultationer f.eks. i et forløb, aftaler vi inden afslutningen af 1. konsultation en pris og et forløb.