Bumi – small ass. farver.

Bumi er fremstillet af "West Paw Design" som er et amerikansk firma der lægger vægt på miljø-bevidsthed. Derfor er Bumi fremstillet i 100% genanvendeligt materiale der hedder "ZOGOflex".

 

Materialet er super stærkt og så kan alt legetøj i "ZOGOflex" flyde.

 

Der er "en gangs bid i stykker garanti" på legetøj i "ZOGOflex".

Hvis du vil se andre produkter fra West Paw Design, så klik på Producent - blokken på forsiden.

kr. 95

På lager

2 anmeldelser for Bumi – small ass. farver.

Gitte Morsund

Favoritlegetøjet! Kan bruges til tovtrækning hvis mennesket kan lokkes, til at bide i, til at trille rundt med (og på), til at kaste op i luften og derefter jagte, fordi det hopper i uventede retninger. Vi har fået mange gode grin bare ved at observere hunden lege med sin Bumi – og selvom han har tygget sig igennem mange andet hundelegetøj, har Bumien knapt en skramme.

K9gaarden

Anmeldelse – K9gaardens egen test af produktet.

Bumi´en er en mærkelig ting – super fleksibel og vi tænkte – den går nok hurtig i stykker – specilet fordi vores ene Schæferhund, virkeligt kan lide at “tygge igennem” – han elsker at bide hårdt i legetøjet – så på den måde er han en god testhund – og NEJ det er faktisk til dato ikke lykkedes ham at bide Bumi´en i stykker.
Da den fik en lille flænge omkring midten – troede vi det var starten til dødsstødet for den – men den holder stadig og det har den gjort i snart et år nu.

Man skal dog være opmærksomme på at Bumi´en kan være lidt skidt for hunde som stresser rigtigt meget, da den giver lidt efter når hunden tygger i den – dette kan evt. fremme stress – hvis hunden har de tendenser (Der for kun 4 – af 5 stjerner)

Tilføj en anmeldelse af varen

Andre kigger på disse varer

Brit Dental Stick, 7 stk

kr. 40

Doggyride Jogger-/strollersæt

kr. 1.400

Doggyride Novel Raincover

kr. 450

Doggyride Kickstand

kr. 469

Doggyride Novel15, Hundetrailer

kr. 4.700